fbpx
Annonce

Gündogan fik første pause efter 44 kampe i træk

FCBARCELONA.DK - 15.04.24

// Ilkay Gundogan

Ilkay Gündogan har stort set ikke fået en pause siden sit skifte til Barca i sommer. Tyskeren nåede at spille hele 44 kampe i træk, inden at Xavi endelig valgte at spare ham i en hel kamp, da Barca lørdag mødte Cádiz.

Ingen kan være i tvivl om, at Gündogan er fundamental for Xavis tanker med holdet, for midtbanespilleren har været på banen i de seneste 44 kampe i træk, hvoraf 38 af dem har været fra start. I denne periode har han samtidig spillet otte landskampe for Tyskland.

Artiklen fortsætter under annoncen


44 kampe er det højeste antal af alle i Barca, hvor Yamal kommer tættest på med 41, Lewandowski har spillet 40 og Koundé 39. I alt 3.551 minutter blev det til for Gündogan, inden han endelig kunne hvile benene lidt i lørdags mod Cádiz.

Med de mange minutter er Gündogan godt på vej til en personlig rekord, der blev sat i sidste sæson, hvor han spillede 3.856 minutter for Manchester City. Han skal således kun være på banen i 305 minutter mere i sæsonens sidste kampe, hvor der mangler syv i ligaen og mindst én i Champions League.

At Xavi valgte at spare Gündogan mod Cádiz var ingen tilfædighed. Dels var tyskeren kun en advarsel fra karantæne, hvilket kunne koste ham deltagelsen i søndagens El Clásico, dels venter der sæsonens vigtigste opgave på tirsdag, når der spilles returkamp mod PSG. Her løber Gündogan med garanti på banen fra start.

gundogan50F

.:FORSIDE:.