fbpx
Annonce

Gündogan har fået fuld tid i 13 kampe i træk

Anders Lang Jensen - 10.11.23

// Ilkay Gundogan

Ilkay Gündogan kom til Barca inden denne sæson, og tyskeren har hurtigt taget stort ansvar på den centrale midtbane, akkurat som alle forventede. Det har kastet rigtig mange spilleminutter af sig med fuld tid i de sidste 13 kampe.

Med en alder på 33 år skal Xavi inden længe forsøge at dosere Ilkay Gündogan en smule, ovenpå en længere periode med nærmest rovdrift på den vigtige midtbanemand. I Champions League-skuffelsen mod Shakhtar Donetsk fik Gündogan nok en gang 90 minutter på banen.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det var dermed 13. kamp i træk, at tyskeren spillede alle 90 minutter på banen, fordelt på både klubplan og for det tyske landshold. Udover at være fast mand for Barca, er han landsholdsanfører for Tyskland, og den kommende landsholdspause vil også byde på masser af minutter for Gündogan.

Spiller han fuld tid i weekenden mod Alavés og i de efterfølgende to landskampe mod Tyrkiet og Østrig, vender Gündogan hjem med 90 minutter i benene i 16 kampe i træk. Dermed er Xavi nærmest tvunget til at sende midtbanemanden på bænken for ikke at risikere endnu en afgørende skade til en af holdets bærende kræfter.

Den mulighed bliver dog nemmere for Xavi i den kommende tid, hvor Pedri er helt tilbage, og det samme forhåbentligt også bliver gældende for Frenkie de Jong.

gundogan28

 

.:FORSIDE:.