fbpx
Annonce

Gavi: 'Min mor er for bange til at se mine kampe'

Markus Johannessen - 28.10.23

// El Clásico // Gavi

Gavi bliver en af hovedpersonerne i lørdagens El Clásico og han har i den forbindelse medvirket i et interview til TV-kanalen DAZN. Her afslører han hvad han mener om Madrid-profilerne og hvad hans mor fortæller ham før kampene.

Den unge midtbanespiller forventes at spille en afgørende rolle i det kommende El Clásico på Estadi Olímpic Lluís Companys og han er særligt opmærksom på to modstandere fra ærkerivalerne fra den spanske hovedstad. 

'Jeg var allerede bekendt med Bellinghams evner da han var i Dortmund, men i Real Madrid viser han virkelig sit niveau. Jeg kan også virkelig godt lide Tchouaméni som spiller. Han virker som en top-klasse profil og jeg kan virkelig godt lide hans spillestil' udtalte Gavi.

Artiklen fortsætter under annoncen


Herefter slog Gavi dog fast, at man i lørdagens opgør ikke kun skal fokusere på enkelte spillere. 'De har selvfølgelig en bred trup med mange andre komplette spillere, så vi skal ikke kun fokusere på én, men på hele deres hold' fortsatte Gavi.

Den unge og altid ærlige andalusier kommenterede også på, hvad hans mor synes om hans egen krigeriske spillestil. 'Min mor ser faktisk ikke mine kampe længere. Hun bliver alt for bange' afslørede Gavi smilende og tilføjede 'før hver kamp siger hun: "Pas nu på og kom ikke i slåskamp" men jeg prøver altid at berolige hende' udtalte han afslutningsvist i interviewet med DAZN. 

El Clásico fløjtes igang lørdag kl. 16.15 og kan ses på TV2 Sport X. 

.:FORSIDE:.