fbpx

Gav Frenkie de Jong afskedsgaver til tilhængerne?

Markus Johannessen - 24.05.22

// Frenkie de Jong

Sæsonen sluttede officielt forleden og Frenkie de Jongs fremtid hos Barca er endnu uvist. Han kan angiveligt være på vej til Old Trafford og det rygte blev forleden forstærket, da hollænderen blev spottet uddele gaver til flere Barca-fans ude foran træningsanlægget.

Der er flere nøglespillere, hvis planer fra næste sæson er en gåde. En af dem er hollandske Frenkie de Jong, som er meget eftertragtet af hans gamle cheftræner, Erik ten Hag, som nu står i spidsen for Manchester United. Da rygterne startede kunne transferen ikke komme på tale, men Barcas ledelse har angiveligt åbnet op for idéen. 

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Ifølge den britiske avis Daily Mail har Barca fået et tilbud på 82 millioner euro for den 25 årige midtbanespiller. Catalanerne vil altså decideret profitere på Frenkie de Jong, siden de hentede ham fra Ajax. Med Barcas økonomiske situation er det logisk, at et tilbud som dette lokker. 

Der er endnu ingen officielle udmeldinger fra hverken Barca, United eller Frenkie, men sportsjournalisten Gerard Romero rapporterer, at midtbanespilleren uddelte gaver til alle de catalanske fans, som dukkede op ved træningsanlægget før det sidste opgør mod Villarreal. Det har startet spekulationer om, hvorvidt dette er en måde at tage afsked på, hvis det var hans sidste kamp for catalanerne.

Ydermere skriver Gerard Romero, at Frenkie de Jong selv sagde farvel til nogle af de fans, som altid har været tilstede. Om det er et farvel i form af sæsonens afslutning eller midtbanespillerens exit fra klubben er dog op til fortolkning. 

.:FORSIDE:.