fbpx
Annonce

Første pokalmøde mellem Granada og Barca i 62 år

FCBARCELONA.DK - 30.01.21

Da der i går blev trukket lod til pokalturneringen Copa del Rey, blev Granada og Barca parret i en af de fire kvartfinaler. Historiebøgerne viser, at man skal hele 62 år tilbage for at finde deres seneste møde i turneringen.

Der er på onsdag aften at Granada tager imod Barca i Copa del Rey kvartfinalen og her må man kunne forvente en lige kamp, for andalusierne gør det godt i ligaen med en øjeblikkelig 7. plads, mens Barca ligger nr. tre.

I Copa del Rey er de to hold ikke vant til at møde hinanden, for sidste gang det skete var tilbage i 1959. Det var sågar i en pokalfinale der blev spillet på Real Madrids hjemmebane Santiago Bernabeu. Den finale vandt Barca sikkert med 4-1.

Kun én gang tidligere har de to hold mødt hinanden i Copa del Rey og det var i 1949, pudsigt nok også i en kvartfinale, der dengang skulle afgøres i to kampe. Først blev det 2-2 på Los Cármenes i Granada og derefter vandt Barca 5-0 hjemme på Estadi Les Corts, idet Camp Nou først blev taget i brug i 1957.

Granada har altså ikke kunne besejre Barca i tre forsøg i Copa del Rey, noget som forhåbetligt heller ikke sker onsdag aften.

// Copa del Rey // Granada
.:FORSIDE:.