fbpx

Fire af Barcas ønskespillere kan hentes gratis i 2021

Rune Stentoft Arlbjørn - 12.10.20

© Getty Images
// Alaba // Eric Garcia // Depay // Wijnaldum

I de seneste transfervinduer er Barca blevet kædet sammen med spillere som Memphis Depay, Georginio Wijnaldum, David Alaba og Eric García. Fælles for dem alle er, at de kan hentes på en fri transfer næste år.

Det kører ikke godt for økonomien i Barca på grund af coronakrisen. Derfor er det måske meget heldigt, at fire af Barcas ønskespillere kan hentes på en fri transfer i sommeren 2021, da hverken Memphis Depay, Georginio Wijnaldum, David Alaba eller Eric García indtil nu har villet forlænge deres kontrakter.

Da Barca ikke kan få fat på Lautaro Martínez lige foreløbig, foretrækker Ronald Koeman at styrke angrebet med Memphis Depay. Den hollandske Barca-træner har tidligere arbejdet sammen med Depay på det hollandske landshold. Han spiller lige nu for franske Lyon.

Georginio Wijnaldum var på Ronald Koemans ønskeliste i det foregående transfervindue, noget som Koeman nu selv har bekræftet, men en handel blev ikke til noget, da Barca ikke havde økonomi til at hente ham. Nu kan han imidlertid snart hentes gratis. Mon ikke Koeman er interesseret i det?

I flere år har David Alaba været på ønskelisten i Barca, men uden at en handel er blevet til noget. Næste år kan der dog komme andre boller på suppen, da østrigeren kan hentes gratis. I mellemtiden har Alaba svært ved at blive enig med Bayern München om en ny kontrakt.

Eric García er en anden spiller som har catalanernes interesse. Han har også kontraktudløb næste år og dermed kan han hentes gratis i sommerens 2021. Det er nærmest kun et spørgsmål om tid før han lander tilbage i Barca, hvor han tidligere har spillet på La Masia.

Med den skrantende økonomi i den catalanske storklub, kan disse fire spillere dermed være oplagte bud på transferfrie forstærkninger næste sommer.

.:FORSIDE:.