fbpx
Annonce

Der venter som altid en svær kamp mod 'La Real'

Rune Stentoft Arlbjørn - 16.12.20

© Getty Images
// Real Sociedad

Senere i aften klokken 21.00 går det løs mellem Barca og Real Sociedad hjemme på Camp Nou. Her venter der som altid et svært opgør mod baskerne, der i øjeblikket indtager en fortjent førsteplads i den bedste spanske fodboldrække.

Barca har det altid svært, når de spiller mod Real Sociedad uanset om det er på hjemme- eller udebane. Denne gang gælder det et hjemmebaneopgør mod klubben fra Baskerlandet med tilnavnet 'La Real'. Det bliver ekstra svært i aften, for Real Sociedad ligger nummer et i La Liga.

Inden aftenens opgør i Barcelona indtager Real Sociedad førstepladsen i La Liga med 26 point efter 13 spillede kampe. De er det mest scorende hold i ligaen og det hold der har lukket næstfærrest mål ind med seks af slagsen.

Til denne sæson har baskerne fået en prominent tilgang i form af Manchester City-legenden David Silva, der trods sine 34 år, allerede har markeret sig som en stor profil med tilbagekomsten til La Liga. Det er David Silva, som styrer Real Sociedads offensiv, så Barca skal sørge for at lukke den offensive midtbanespiller godt ned i aften.

Det tyder dermed på, at det igen bliver en svær opgave for catalanerne i aften. Kampen kommer på et tidspunkt, hvor holdet er inde i svær periode, hvor de i skrivende stund indtager en enormt skuffende ottendeplads i ligaen. En sejr mod baskerne vil derfor være ekstra tiltrængt i aften.

Kampen mellem Barca og Real Sociedad starter klokken 21.00 og den vises direkte i dansk tv på TV2 Sport X.

.:FORSIDE:.