fbpx

Deco: 'Vores nuværende filosofi virker ikke mere'

FCBARCELONA.DK - 12.02.24

 


Sportsdirektør Deco kom søndag med nogle voldsomme og meget direkte udtalelser om situationen i Barca og hvad der skal ske for at rette op på de skuffende resultater. Portugiseren slog fast, at der skal ske en dybdegående ændring.

Det kører ikke i Barca for tiden og både spil og resultater flasker sig slet ikke for catalanerne. Det stod også klar i søndagens opgør mod bundholdet Granada, som skuffende endte med 3-3.

Kort efter slutfløjtet blev et interview i avisen Nascer do Sol med sportsdirektør Deco offentliggjort og her kom portugiseren med nogle opsigtsvækkende udtalelser om situationen og fremtiden i klubben.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Det er tydeligt, at vi har brug for en dybdegående forandring. Den nuværende filosofi er udtømt og virker ikke mere. Klubbens ledelse er fundamental i den nødvendige forandring og præsidenten er enig med min mening' sagde Deco.

'Hvad der står klart for mig er, at vi har brug for en træner, som kan bryde med fortiden én gang for alle og som kan stå i spidsen for et paradigmeskifte. Faktum er dog, at vi er ramt på økonomien og vi har ikke råd til at foretage de samme milliondyre spillerkøb, som andre topklubber kan. Det gør det ikke nemt for en ny træner' sagde han til slut.

Dermed ligger Deco altså på til, at der skal ske en dramatisk ændring i klubbens filosofi og at udvælgelsen af en kommende træner bør bryde med hvordan man tidligere har gjort det.

// Deco
.:FORSIDE:.