fbpx
Annonce

Deco: 'Selvfølgelig ønsker vi at spille bedre'

FCBARCELONA.DK - 14.11.23

// Deco

Spillet har slet ikke fungeret for Barca på det seneste og det har fået kritikken til at hagle ned over Xavi og hans spillere. Sportsdirektør Deco erkender problemerne i et interview, men udtrykker samtidig fuldt tiltro til Xavi.

Det er den catalanske radiostation RAC1, der har bedt Deco kommenterere den aktuelle situation i klubben og den kritik som holdet er udsat for.

'Vi har 100% tillid til Xavi, eller 200%. At vinde en liga efter at alle sagde, at det ville tage år at vinde noget igen, og efter at have mistet verdens bedste spiller. Leo (Messi, red.) er her ikke mere og vi troede at nærmest ville være umuligt at vinde igen' kom det fra sportsdirektøren.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Vi har mistet en gylden generation, folk som Busquets. Jeg ville gerne have at han kunne holde i 20 år mere, ligesom med ikoniske spillere som Alba eller Piqué. Det er en proces der er svær for en træner, men Xavi har gjort det og derfor har vi forlænget med ham' fortsatte Deco.

'Nu ønsker vi at forbedre os og selvfølgelig ønsker vi at spille bedre. Det vil vi ikke lægge skjul på. Vi ønsker et mere attraktivt hold. Vi ved hvad der skal forbedres, men vi må heller ikke glemme alle de gode ting' afsluttede Deco i sit klare forsvar af Xavi og hans spillere.



.:FORSIDE:.