fbpx
Annonce

Deco: 'Barcas fans ønsker sejre men også flot spil'

Simon Arun Vrábel - 17.11.23

// Deco

Da Deco for nyligt lod sig interviewe brugte portugiseren noget af sin taletid på at rose og tale om klubbens mange fans, som modsat mange andre hold er meget kvalitetsbevidste, hvilket sportsdirektøren kun ser som noget positivt.

Det er almenkendt, at culés altid har været kendt for at være interesseret i flot fodbold og store sejre med mange mål, og netop den beskrivelse bakkede klubbens sportsdirektør op om, da han tidligere på ugen lod sig interviewe til den catalanske avis Sport.

'Barcas fans har altid været noget helt unikt. De ønsker sejre, men også flot spil. De elsker fodbold, og de elsker fodbold af høj kvalitet. Det er en fanskare, som i de seneste år har bakket holdet op igennem flere svære øjeblikke. Og lad os ikke glemme, at inden sidste sæson, var der gået fire år siden man sidst vandt ligaen', kom det indledningsvist fra Deco.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Sportsdirektøren mener ikke, at det er noget problem, at klubbens fans er så krævende, for han mener, at forventningerne kommer fra det helt grundlæggende DNA i klubben.

'På trods af vores mange udfordringer sidste år, så kom vores fans alligevel på stadion, og Camp Nou var et af de mest velbesøgte stadions, hvilket er et godt tegn. Barcas DNA handler ikke om, at vi skal have alle de store stjerner i Europa eller de bedste spillere på hver position. Det handler om, at vores spil er farverigt, at vi underholder vores fans, og scorer mange mål. Det er spektakulært at have den slags fans’, afsluttede portugiseren.

Der er da også store forventninger til klubbens nye projekt Espai Barça, som forventes at give klubbens fans en endnu bedre sportsoplevelse på tværs af alle klubbens sportsgrene. Det nye Camp Nou forventes at være delvis klart til november næste år, imens det er helt færdigbygget til sommeren 2026.

.:FORSIDE:.