fbpx
Annonce

Girona har en skræmmende statestik på Montilivi

FCBARCELONA.DK - 04.05.24

 


Der er lagt op til et sandt topbrag, når Barca i aften gæster de catalanske landsmænd fra Girona. Det ligner en svær opgave for Xavi og hans spillere, for Girona har kun tabt en enkelt gang på eget græs i ligaen denne sæson.

Der var næppe mange der havde forudset inden sæsonen, at Girona ville blande sig i toppen af La Liga, men den lille klub fra den nordlige del af Catalonien har overrasket alle. På et tidspunkt førte de i ligaen, men måtte senere se Real Madrid trække fra.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det har dog ikke knækket Girona, der har holdt fast og jagter drømmen om Champions League, som de aldrig har deltaget i før. Det vil kræve en plads mellem de fire bedste og her mangler holdet kun tre point for at det lykkes, så det vil helt sikkert motivere dem ekstra i aftenens kamp.

Det flotte sæson skyldes ikke mindst en skræmmende styrke hjemme på det lille Estadi Motilivi. Ud af Gironas 16 hjemmekampe er 13 vundet, to spillet uafgjort og kun en enkelt tabt. Det eneste nederlag var mod Real Madrid.

Da de to hold mødtes i Barcelona tilbage i december, skabte Girona sensationen ved at vinde med 2-4 og med fordel af hjemmebane i aften, kan de sagtens drille Barca igen.

Kampen fløjtes i gang kl. 18.30 og den vises på TV2 Sport X.

girona2F

// Girona
.:FORSIDE:.