fbpx

Portu: 'Vi skal ikke være bange for Barca'

Peter Vyff - 09.12.23

// Girona

Barca tager i morgen imod Girona, der har været sæsonens helt store overraskelse i ligaen. Gæsterne har derfor alt at spille for, og hvis det står til Portu, skal den normale lillebror forsøge at spille lige op med hjemmeholdet.

Efter to vigtige sejre over Porto og Atlético Madrid, står  Barca foran endnu en særdeles betydningsfuld kamp i morgen søndag, hvor det overraskende tophold fra Girona, besøger Olímpic Lluis Companys på Montjuic-bjerget.

Girona befinder sig i øjeblikket på andenpladsen i La Liga, og endda med samme pointantal som Real Madrid, der tager førstepladsen på en bedre målscore. Barca er fire point efter, og derfor er en hjemmebanesejr over påkrævet, hvis holdet skal forsøge at holde sig med i topkampen.

Artiklen fortsætter under annoncen


Og modsat Barca, kan Girona spille noget mere frit, eftersom deres forventninger til sæsonen nærmest allerede er blevet indfriet. Det understregede Portu i går, da han efter Gironas sejr over Orihuela i Copa del Rey, udtalte sig til avisen Sport.

'Stillingen viser, at vi er meget lige. Vi er over dem lige nu, og hvis vi stadig fører efter næste spillerunde, er det fordi vi har klaret os godt. Holdet har spillet fantastisk, og vi skal ikke være bange for Barca. Vi tager til Montjuïc for at udfordre dem, og efter bedste evne har vi tænkt os at spille lige op mod dem' sagde Portu.

Alt tyder da også på at Girona bliver noget af en mundfuld for Xavi og kompagni, da især deres offensiv har været stærkt spillende i efteråret. Med sine 34 mål er Girona ligaens mest scorende hold efter 15 runder. 

.:FORSIDE:.