fbpx
Annonce

Deco: 'Jeg frasagde mig min bonus for Raphinha'

FCBARCELONA.DK - 27.02.24

// Deco // Raphinha

Barcas sportsdirektør Deco har en fortid som spilleragent og nu afslører han, at han havde en stor andel i, at Barca kunne hente Raphinha fra Leeds i sommeren 2022, selvom Chelsea bød mere for angriberen.

Det er det engelske fodboldmagasin FourFourTwo, der har talt med Deco om Raphinhas skifte til Barca, der betalte 58 mio. euro for brasilianeren. Dengang var Raphinha repræsenteret af Deco.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Han fortjente at være glad og spille der hvor han drømte om, men Barca kunne ikke matche de tal som Chelsea kom med. Derfor frasagde jeg min bonus. Det var noget jeg gjorde, for at spilleren kom hertil. Jeg kunne aldrig få mig selv til, at påvirke en spiller for min egen fordel' fortæller Deco.

Han kan også afslører, at Raphinha var blevet langt billigere, hvis ikke Leeds havde reddet sig fra nedrykning fra Premier League i sidste runde af sæsonen 2021/22. 'Han havde en klausul, hvor hans pris ville falde til 20 mio. euro, hvis de rykkede ned. Han var deres bedste spiller, da de mest havde brug for det' siger han videre.

Derfor har Raphinha tydeligvis meget at takke Deco for, men nu har Deco en anden kasket på som sportsdirektør for Barca og der har været rygter om, at Raphinha måske sælges til sommer.

raphinha34F

.:FORSIDE:.