fbpx

Deco: ’Stemningen i omklædningsrummet er god’

Simon Arun Vrábel - 06.11.23

// Deco

Inden kampen mod Real Sociedad dementerede Barcas sportsdirektør Deco, at rygterne om at holdet skulle have reageret negativt på Ilkay Gündogans kommentar til pressen efter nederlaget til Real Madrid i sidste uge.

Efter Barcas nederlag til Real Madrid i sidste uge, efterlyste Ilkay Gündogan mere vrede og skuffelse når man taber kampe, og den udtalelse har fyldt enormt meget i den catalanske presse. Faktisk har den fyldt så meget, at Xavi valgte at kommentere på det op til kampen mod Real Sociedad. Og selvom man skulle tro, at det var nok, var det også det eneste emne, som Deco blev spurgt ind til, op til lørdagens opgør på Reale Arena.

Artiklen fortsætter under annoncen


’Vi ved alle sammen at Barca er en stor klub, som har mange øjne hvilende på sig. Der er alt det gode, og så er der alle de ting som, når man siger noget, så bliver det kørt op til noget stort båret af en masse spekulationer. Vi ved, at alting er som det skal være, og stemningen i omklædningsrummet er rigtig god. Vi er der hvor vi skal være, og klar til at kæmpe med om alle titler’, kom det kort fra Barcas sportsdirektør ifølge avisen Sport.

Med sejren over Real Sociedad er det nu tid til at kigge frem imod tirsdagens Champions League-kamp mod Shakhtar Donetsk, hvilket forhåbentligt også betyder, at kampen imod Real Madrid og Ilkay Gündogans udtalelse glider i baggrunden..:FORSIDE:.