De Jong: 'Jeg vil helst vinde Champions League'

FCBARCELONA.DK - 27.01.20

© Getty Images

Frenkie de Jong skubbede forleden diplomatiet lidt til side, da han blev bedt om at udpege den titel han helst vil vinde med Barca. Her sagde han det som mange nok tænker, at Champions League står øverst på ønskesedlen.

Det velkendte svar på spørgsmålet om titler er, at alle titler er lige vigtige. Alligevel vovede De Jong pelsen forleden ved et arrangement i den nye Barca-butik på Ramblaen i Barcelona.

'Vi ønsker at vinde alle titlerne, men selvfølgelig ønsker alle at vinde Champions League. Jeg skal passe på hvad jeg siger, men det er indlysende, at Champions League er den titel alle vil have. Hvis jeg skal vælge, vil jeg vælge Champions League, men vi vil også have ligaen og pokalen' sagde han.

Sidste sæson blev De Jongs daværende klub Ajax og Barca begge sendt ud af semifinalen, men hollænderen havde gerne set de to hold mødes i finalen. 'At nå til finalen kræver også en smule held. Det er var et hårdt slag for Ajax, at vi gik glip af finalen. Det havde været et fantastisk møde mellem de to. I denne sæson håberr jeg at nå til finalen' fortsatte han.

De Jong blev spurgt, om nytiltrådte Setién har udtrykt konkrete ønsker til hans spil. 'Han har ikke bedt mig om noget konkret, men det er en træner der har samme filosofi som Barca. Vi ved alle hvad der kræves af os. Vi er meget tilfredse med ham, også jeg' var svaret.

Til sidst blev De Jong bedt om at vurdere sin egen indsats siden skiftet i sommer. 'Jeg synes det går godt. Jeg har spillet mange minutter, men jeg kan gøre det meget bedre. Holdet gør det godt, men der er meget der kan forbedres. Det kommer til at ske, for vi træner godt og jeg kan se, at vi forbedrer os. Vi bliver bedre hen over sæsonen' afsluttede han.

644x70

.:FORSIDE:.