fbpx
Annonce

De Jong: 'Jeg kan stadig blive bedre'

FCBARCELONA.DK - 03.02.21

// Frenkie de Jong


Frenkie de Jong har virkelig fundet formen på det seneste med solidt og målsøgende spil samt hele fire scoringer i januar måned. I et interview glæder han sig over sin succes, men mener samtidig, at han stadig kan forbedre sig.

'Jeg ved ikke om man sige det er min bedste periode siden jeg kom til Barca, men det er rigtigt at jeg scorer flere mål. Når folk ser du scorer mål, ser det ud som om at alt går godt' udtaler han i et interview med catalanske TV3.

'Nu skal jeg forlænge den gode periode. Jeg føler det går godt og jeg har det fint, men jeg skal stadig vise mine kvaliteter og hjælpe holdet mere. Jeg kan stadig forbedre mig' fortsætter den 23-årige midtbanespiller.

Også Messis fremtid fik en kommentar. 'Jeg vil gerne have at Messi fortsætter næste sæson her hos os, men det er et emne hvor jeg ikke har noget at skulle have sagt. Det er ham der skal bestemme sin egen fremtid. Han var en af grundene til, at jeg besluttede at tage til Barca. Det var ikke den vigtigste, men det havde indflydelse på min beslutning. Han har været den bedste gennem 15 år  og han var det allerede, da jeg var 12 år. Derfor er det fantastisk at spille sammen med ham' kommer det fra De Jong.

.:FORSIDE:.