fbpx
Annonce

De Jong: 'Jeg føler mig ikke klar til at spille endnu'

FCBARCELONA.DK - 21.05.20

© Getty Images
// Frenkie de Jong

Frenkie de Jong har givet interview til Barca TV, hvor han fortæller hvordan det har været at vende tilbage til træningen. Her lægger han ikke skjul på, at der mangler en del før at formen for alvor er tilbage.

'Det har været godt at se hinanden igen. Det er to eller tre måneder siden og det er lang tid. Det er altid godt at vende tilbage efter en pause, men ved ferier er de normalt på tre eller fire uger og her taler vi om næsten tre måneder. Det har virkelig været dejligt at ses igen' indleder hollænderen.

'Jeg har savnet træningen og holdkammeraterne og at spille fodbold. Jeg synes det var fint at vi først trænede individuelt, for at alle kunne øge deres egen intensitet og vurdere, hvordan man havde det fysisk, inden vi skulle træne i grupper. Jeg tror alle har følt sig godt tilpas med dette indlledende skridt' fortsætter han.

De Jong tilbragte coronapause hjemme i Holland, hvor han som alle holdkammeraterne trænede for sig selv. 'Jeg har det fint. Jeg trænede i Holland, for at være klar og det er godt at være på græs igen. Det går godt, dog føler jeg mig ikke klar til at spille kampe endnu, men der mangler stadig nogle uger at træne i. Nu træner vi i mindre grupper, men jeg håber snart det bliver med hele holdet. Om nogle uger er vi klar til at spille' udtaler han optimistisk.

Når ligaen skydes igang bliver det uden tilskuere og det ærgrer De Jong sig over. 'Det er klart, at det vil føles anderledes uden tilhængerne. De skaber en speciel atmosfære og alt er bedre med tilhængerne, men nu må vi spille uden dem. Vi håber det kun bliver i denne sæson og at de snart kan komme til vores stadion, så vi kan nyde kampene sammen med dem' afslutter han.

.:FORSIDE:.