Coutinho viste gode takter i sit comeback

FCBARCELONA.DK - 15.09.21

// Philippe Coutinho // Bayern München

Coutinho havde ikke spillet et eneste minut siden december sidste år, da han blev sendt på banen i går mod Bayern München, til det længe ventede comeback. Her gjorde brasilianeren et godt indhop.

Der var spillet 53 minutter af opgøret mod Bayern, da Coutinho stod klar på sidelinjen til at afløse Luuk de Jong, der i sin debut ikke havde haft det store at byde på.Det øjeblik havde Coutinho tydeligvis set frem til med glæde, for han lagde energisk ud med et godt forsøg efter blot to minutter på banen. Trods svære vilkår mod en stærkere modstander, forsøgte Coutinho konstant at gøre en forskel.

Han forsøgte at få fart i bolden og skabe overtal i venstre side og det blev også til en afslutning mere, der dog blev blokeret. Coutinho tog ansvar i en svær periode af kampen for Barca, hvor tyskerne fik scoret to gange mere til den fortjente sejr på 0-3.

Coutinhos indhop har helt sikkert været en god oplevelse for Koeman og brasilianeren må forventes at starte inde på mandag, når Barca tager imod Granada i ligaen.

.:FORSIDE:.