fbpx
Annonce

Medie: Barca vil forlænge med Luuk de Jong

Markus Johannessen - 13.04.22

// Luuk de Jong

Efter syv mål og kampafgørende hovedstød, har Luuk de Jong gjort sig populær hos catalanerne og især hos cheftræner Xavi. Barca nyder så godt af hollænderen, som er udlejet fra Sevilla, at ledelsen angiveligt agter at forlænge hans lejekontrakt med en sæson mere. 

Det stod ikke skrevet i stjernerne, at Luuk de Jong skulle agere supersub for catalanerne i en sådan grad, at Xavi ville holde fast i ham efter lejekontraktens udløbsdato. Men ifølge den catalanske avis Sport, er dette tilfældet. 

Rygterne startede hos det spanske tv-program, Golazo de Gol, som eftersigende har pålidelige kilder, der bekræfter, at Barca og Sevilla er i forhandlinger om en ny lejekontrakt på vegne af den flyvende hollænder. Barcas ledelse vil angiveligt strikke lignende aftale sammen, som Luuk de Jong spiller under nu, mens Sevilla gerne vil lukrere yderligere på ham.  

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Operationen bliver, med andre ord, ikke let for catalanerne. Luuk de Jongs kontrakt i Sevilla udløber nemlig i næste sæson og alt tyder eftersigende på, at Sevilla vil udnytte den opmærksomhed, som han har fået i Barca-trøjen, ved at forsøge at sælge ham til en profitabel sum. 

Nu må begge parter først og fremmest se den hollandske angribers præstationer i resten af sæsonen, og derefter kan vi måske blive klogere på hans fremtid, som endnu er uvist. Ifølge avisen Sport, har Barcas ledelse ikke i sinde at betale dyre domme for Luuk de Jong, men eftersigende kun at beholde ham på en (Luuk)rativ lejeaftale. Catalanerne mener angiveligt, at Sevilla kan blødgøres i forhold til disse forhandlinger. 

.:FORSIDE:.