Barca kan miste førstepladsen inden El Clásico

FCBARCELONA.DK - 15.12.19

© Getty Images

2-2 resultatet i går aftes mod Real Sociedad kan vise sig at koste Barca førstepladsen i ligaen, blot tre dage inden at der spilles El Clásico på Camp Nou. Det vil i givet fald sætte catalanerne under et massivt pres.

2-2 på Anoeta er ikke noget uventet resultat, for alle hold har det svært på baskernes hjemmebane. Alligevel er det mest ærgrelse der præger stemningen hos Barcas spillere og fans, for dels var holdet foran med 1-2, dels burde de nok have haft et straffespark i dommerens tillægstid.

Det uafgjorte resultat betyder, at Real Madrid kan tage førstepladsen fra Barca. De hvide gæster i aften Valencia og vinder Real Madrid det opgør, vil de komme to point foran Barca, inden de to ærkerivaler tørner sammen på Camp Nou onsdag aften.

Der er ingen tvivl om, at en føring i ligaen vil give Madrid-spillerne ekstra moral inden kampen på Camp Nou, for så kan de komme fem point foran i tilfælde af en sejr. Samtidig vil Barcas spillere føle et ekstra pres, for de har på ingen måde råd til at tabe.

Valencia bliver dog ingen nem opgave for Madrid, for valencianerne har vundet fire ud af deres fem seneste kampe i ligaen, så det er ikke umuligt, at Barca kan få en hjælpende hånd.

Real Madrids kamp i Valencia spilles kl. 21.00 og vises på TV2 Sport.

.:FORSIDE:.