fbpx

Gündogan: 'Jeg vil se mere vrede og skuffelse'

FCBARCELONA.DK - 29.10.23

 


Ilkay Gündogan er usædvanlig direkte i sine udtalelser efter Barcas nederlag i El Clásico. Uden at sætte navne på kritiserer han holdkammeraterne for ikke at have den rigtige attitude efter sådan et nederlag.

Diplomatiet blev skubbet til side, da Gündogan kommenterede Barcas skuffende nederlag mod Real Madrid. Her var det ikke til at tage fejl af, at han gerne ville have set en anden reaktion fra sine holdkammerater.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Jeg vil ikke gå over stregen og sige noget, jeg ikke burde, men når du taber, skal du have dine følelser ud. Jeg kommer lige fra omklædningsrummet og folk er skuffede, men efter en så vigtig kamp og et unødvendigt resultat, vil jeg gerne se mere frustration, mere vrede og skuffelse. Det er en del af problemet' kom det fra tyskeren.

Han tog dog også selv en del af ansvaret for lørdagens skuffelse. 'Jeg kom ikke for at tabe sådanne kampe eller tillade, at vi efterlader så store huller. Som erfaren spiller har jeg også et ansvar for, at sådanne ting ikke sker' lød det fra ham.

'Nu er der brug for, at vi tager et stort skridt frem, for ellers trækker Real Madrid og Girona fra. Hvis der ikke kommer en reaktion, vil det blive overført til vores spil på banen' afsluttede Gündogan.// El Clásico // Ilkay Gundogan
.:FORSIDE:.