fbpx

Barca forbereder officielt bud på Lewandowski

Simon Arun Vrábel - 13.05.22

// Robert Lewandowski

Tonen har fået en anden lyd i Tyskland hvor Bayern München angiveligt har indset, at de ikke kan holde på deres polske bomber. Som resultat deraf er Barca ved at klargøre deres første officielle bud til sydtyskerne.

Efter flere ugers stilhed omkring Robert Lewandowski har transfersagaen nu igen fået spalteplads i de tyske og spanske medier. Bayern har angiveligt indset at det er urealistisk, at polakken forlænger sin kontrakt som udløber næste sommer og derfor er et forstående salg nødvendigt, hvis ikke han skal rejse gratis næste år. Prisen er angiveligt imellem 35-40 millioner euro og seneste nyt i sagen er, at Barca er ved at forberede det første officielle bud som sendes til Tyskland.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Historierne om Lewandowski ramte pressen meget pludseligt for den farlige angriber har tilbragt otte succesfulde år hos tyskerne og det lå ikke i kortene at der var nogen utilfredshed. En misset Ballon d’or sidste år var angiveligt dråben som satte overvejelserne i gang hos Lewandowski. Barca var hurtige til at besvare polakkens tilnærmelser, men kort derefter afviste tyskerne kategorisk muligheden for, at Lewandowski kunne forlade klubben i det kommende transfervindue.

Derefter var der stille omkring polakken som angiveligt brugte tiden på at få sin klub til at indse, at en forlængelse ikke var realistisk. Tidligere denne ugen var der så forlydender om, at Bayern ikke længere var afvisende for tilbud på polakken såfremt det rette bud ville tikke ind. Som en konsekvens af dette, er Barca, ifølge den normalt velinformerede journalist Toni Juanmartí, ved at forberede et officielt bud til Bayern.

Xavi ønsker at have sin nye trup på plads så hurtigt som muligt og hvor det normalt er kutyme at den interesserede klub byder en smule under den forlangte pris er det ikke urealistisk at den sportslige ledelse hos Barca i stedet ønsker at få lukket handlen så hurtigt som muligt. Sæsonen i både Tyskland og Spanien slutter om en uge og derfra vil mange af de europæiske spillere, heriblandt Lewandowski, samles med deres landshold for at forberede sommerens Nations League.

Det er derfor ikke usandsynligt at de to klubber laver en hurtig handel som offentliggøres allerede inden for et par uger således at alle parter kan arbejde videre med andre opgaver.

.:FORSIDE:.