fbpx
Annonce

Barca følger en række spillere som Chelsea vil sælge

Simon Arun Vrábel - 07.03.23

// transfer

Ifølge flere engelsker medier ønsker Chelsea at revolutionere deres trup til sommer, således at alle spillere som har to år eller mindre tilbage af deres kontrakt enten skal forlænge eller sælges. Barca følger situationen med stor interesse.

I London-klubben Chelsea har ejeren Todd Boehly store planer for fremtiden og det kan betyde at en lang række interessante navne kan blive sat til salg til sommer. Flere af de spillere som der er tale om har tidligere været på radaren hos Barca, som derfor følger situationen tæt.

Artiklen fortsætter under annoncen


Chelsea har gang i en horribel sæson hvor de i skrivende stund ligger midt i tabellen i Premier League og det har fået klubbens ejer til at tage drastiske midler i brug. Forud for en sæson som angiveligt ikke kommer til at byde på europæisk fodbold, vil Boehly have spillere som har to år eller mindre tilbage af deres kontrakt til at forlænge. Ellers skal de sælges og det kan komme Barca til gode.

Der er nemlig tale om en lang række spillere som tidligere har været på blokken hos Barca sportslige ledelse og uden udsigt til europæisk fodbold samt en klubejer som nærmest sparker spillerne ud af døren, kan salgsprisen og spillernes villighed til at sænke deres lønkrav, stille Barca i en gunstig situation. Historien bliver bragt i flere engelske og catalanske medier og både The Telegraph i England og avisen Sport bringer historien.

De mest interessante navne er blandt andet N'Golo Kanté som tidligere har været nævnt som afløser for Sergio Busquets, men hans prisskilt på 30 millioner euro har tidligere været stopklods for catalanerne. Andre spændende navne er 24-årige Christian Pulisic samt stortalentet Mason Mount og Kai Havertz som angiveligt også bliver fulgt af andre Premier League-klubber som Manchester United og Liverpool. Derudover skulle Ziyech, Gallagher og Aubameyang også være på affyringsrampen og især sidstnævnte har tidligere været rygtet tilbage til Barca.

For nuværende har Chelsea ikke meldt noget konkret ud, men med den øjeblikkelige situation i klubben og en sæson uden europæisk fodbold er der ingen tvivl om, at der kommer til at være transfer-aktivitet i London-klubben. Det spændende bliver derfor at se, om Barca kan udnytte situation til at hente en kvalitetsspiller eller to til en fornuftig pris.



.:FORSIDE:.