fbpx
Annonce

Barca ansætter talentchef der er Real Madrid-fan!

FCBARCELONA.DK - 28.06.22

// Elvis Coca

Barca har netop annonceret ansættelse af Elvis Coca som chef for talentspejding i klubben. Det valg har vakt stor opsigt, for Coca er kæmpe Real Madrid fan og har tidligere udtrykt sig kritisk om Barca og Catalonien.

Det er sjældet at en ansættelse af en talentspejder får den store omtale i medierne, men ansættelsen af Elvis Coca bliver anset som en klar fejltagelse, af to årsager. Aviserne Sport og Mundo Deportivo har begge kritiske artikler om Coca.

Artiklen fortsætter under annoncen


For det første undrer man sig over, hvorfor Barca vælger en person der er sportschef i den lille klub Mirandés. Der burde være kandidater der har mere erfaring på et højere niveau.

Dernæst, og vigtigst af alt, så er Coca glødende Real Madrid fan. Det har han aldrig lagt skjul på, når han har haft kommentarer på de sociale medier. Nogle af disse kommentarer har kritiseret Barca og Catalonien, lige Real Madrids udtryk 'Hala Madrid!' også har været brugt.

Noget tyder på, at Barcas ledelse ikke har været grundige nok i deres research omkring Elvis Coca og der er allerede forlydender om, at man genovervejer ansættelsen. Det skyldes at Cocas forskellige tweets er kommet frem i lyset, selvom han hurtigt lukkede sin konto i et forsøg på at skjule fortiden.

Sagen minder meget om den med spilleren Sergi Guardiola, der blev hentet til Barca i 2015. Blot få timer senere blev han fyret på grund af nogle tidligere kommentarer på de sociale medier der gik imod Barca og Catalonien. Han hævdede selv at hans konto var blevet hacket, men der var ingen nåde.

.:FORSIDE:.