fbpx
Annonce

Avis: Xavi har ikke længere plads til Memphis Depay

Markus Johannessen - 17.07.22

// Memphis Depay

Efter nyheden i går om Barcas og Lewandowskis fremtidige samarbejde, er pladserne på den offensive position overbooket hos catalanerne. Xavi har angiveligt fravalgt Memphis Depay i truppens kommende planer.

Med to store køb, bestående af Raphinha og Lewandowski, samt fornyelsen af Ousmane Dembélé, er Barcas nylige profitable aftaler med Spotify og Sixth Street ikke nok for at få det til at løbe rundt økonomisk. Der skal stadig lettes på lønningerne. 

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Xavi har for nuværende otte angribere på lønningslisten, hvorfor det giver mening at tynde ud i den offensive front. Det har længe været klarlagt, at Martin Braithwaite ikke indgår i cheftrænerens planer. Danskeren har dog ikke haft synderigt travlt med at komme afsted. Nu gælder samme skæbne angiveligt Memphis Depay. 

Ifølge den catalanske avis Sport, har Xavi til hensigt at sammensætte en angrebstrup bestående af Lewandowski og Aubameyang i toppen, Ferran Torres og Ansu Fati på den ene kant og Dembélé og Raphinha på den anden. Det betyder altså en endegyldig afsked med Braithwaite og Memphis. 

Memphis Depay har tidligere fået et tilbud fra Premier League-klubben Tottenham, men virkede ikke begejstret for idéen. Det var dog også på et tidspunkt, hvor det endnu var uvist om Memphis ville indgå i Xavis planer for den kommende sæson. Det kan være, at den hollandske angribers holdning har ændret sig i takt med situationen. 

Under alle omstændigheder peger pilen på, at Memphis kommer til at være fortid på Camp Nou nu da de nye offensive kræfter bliver sat i spil.

 

.:FORSIDE:.