Avis: Schalke vil beholde Miranda en sæson mere

FCBARCELONA.DK - 02.06.20

© Getty Images

Efter en svær start hos Schalke 04 har alt længe tydet på, at Juan Miranda ville væk til sommer, men nu er der forlydender om, at tyskene har bedt Barca om at lejeaftalen fortsætter i næste sæson også.

Juan Miranda blev udlejet til Schalke på sidste dag i sommerens transfervindue og starten for ham i det tyske var ikke nem. Det var således først i december, at han fik sin offcielle debut.

Lejeaftalen gælder for to sæsoner, men med den klausul, at Miranda kan rejse hjem efter den første sæson, hvis han ikke når op på 20 kampe i den indeværende sæson. Det antal når han med garanti ikke og dermed står både Miranda og Barca frit til at ophæve aftalen. Miranda er indtil nu noteret for seks kampe i Bundesligaen og én i pokalturneringen. I alt 389 minutter har han spillet.

Nu har sagen uventet taget en drejning. Miranda har imponeret i opstarten efter coronakrisen og det kastede en startplads af sig i det vigtige opgør mod Werder Bremen i weekenden og her gjorde han godt, trods et nederlag på 0-1. Den gode udvikling skulle nu have fået Schalke til at meddele Barca, at man gerne beholder kantspilleren en sæson mere.

Der har også været bud efter Miranda fra andre sider. Specielt Juventus har vist interesse, så måske Miranda får flere muligheder at vælge mellem. Det er nok mere tvivlsomt om han kommer til at indgå i Quique Setiéns planer for næste sæson, men det kan en god sæsonafslutning hos Schalke måske lave om på.

.:FORSIDE:.