fbpx
Annonce

Avis: Mission 'udsalg' er sparket i gang i Barca

Anders Lang Jensen - 24.12.21

// transfer

Barca meldes tæt på at hente Ferran Torres i engelske Manchester City, men før man kan registrere ham og Dani Alves, skal flere spillere væk fra klubben. Det arbejde er intenst i gang på ledelsesgangene på Camp Nou.

Barca fremskynder i disse dage processen med at finde andre løsninger for en række spillere i førsteholdstruppen for at kunne forstærke truppen udefra. Ledelsen har travt, og allerede forud for vinduets åbning 1. januar er der masser af arbejde i det catalanske.

Artiklen fortsætter under annoncen


Målet er at give Xavi forstærkninger til sit mandskab, og det kræver først og fremmest en hel del ud af klubben. Reservemålmand Neto ventes at blive sendt videre, mens Sergiño Dest meget vel kan blive solgt til tyske Bayern.

Håbet er ligeledes at sende brasilianske Philippe Coutinho væk, hvor engelske Arsenal og Everton ligner to oplagte muligheder. Desuden arbejder man på højtryk for at finde en løsning for franske Samuel Umtiti, så klubben endelig kan slippe for den dyre forsvarsspiller.

Yusuf Demir bliver ikke købt fri og vender derfor nok tilbage til østrigske Rapid Wien til januar. Hollandske Luuk de Jong står også med et ben ud af Barca, hvor der eftersigende er muligheder for at skifte til tyrkisk fodbold frem til sommer. Alt sammen meldes af avisen Sport.

.:FORSIDE:.