fbpx
Annonce

Avis: Lewandowski føler ansvar for Xavis opsigelse

Peter Vyff - 31.01.24

// Xavi // Robert Lewandowski

Xavi bekendtgjorde i sidste uge sin afsked, og det har taget hårdt på spillertruppen. Især Robert Lewandowski skulle føle skyld overfor opsigelsen, og han skulle i mandags igen have bedt Barca-træneren om at blive.

Selvom resultaterne og spillet på banen langt fra har flasket sig, kom det alligevel som et chok for spillertruppen, da Xavi i lørdags offentliggjorde, at han stopper som Barca-træner til sommer. Flere af spillerne forsøgte derfor også at overtale cheftræneren til at blive, da holdet fik besked i søndags.

Artiklen fortsætter under annoncen


En af de spillere skulle efter sigende være Robert Lewandowski, som ellers i et par omgange, er blevet meldt utilfreds med Xavis trænerdispositioner. Polakken skulle dog angiveligt føle en hvis skyld overfor catalanerens beslutning, eftersom han godt er klar over, at han ikke har præsteret som forventet i denne sæson.

Stjerneangriberen skulle endda føle det som en personlig fiasko, at Xavi har måtte opgive sit Barca-projekt. Lewandowski skulle derfor ifølge radiostationen RAC1, være taget hjem til Xavi i mandags, inden holdmiddagen, hvor han igen skulle have bedt ham om at genoverveje sin opsigelse.

Xavi skulle dog have fastholdt sin beslutning overfor polakken, som også går en uvis fremtid i møde hos Barca. Lewandowski kan dog forhåbentlig bruge sin ærgelse som benzin, når han i den sidste halvdel af sæsonen skal forsøge at finde tilbage til det gamle topniveau.



.:FORSIDE:.