fbpx
Annonce

Avis: Gremio ønsker at leje Matheus Fernandes

Magnus Wind - 31.01.21

© Getty Images
// Fernandes

Matheus Fernandes har overhovedet ikke slået til i sin tid i Barca og midtbanespilleren er helt ude i kulden hos Ronald Koeman. Nu vil Gremio angiveligt leje brasilianeren, som blot har spillet 17 minutter for Barca i denne sæson. 

Barca betalte i sin tid omkring syv mio. euro for Matheus Fernandes, men midtbanespillerens fremtid i den catalanske klub er så godt som ikke-eksisterende. Ronald Koeman har ingen tiltro til brasilianeren, som blot har spillet 17 minutter i denne sæson. Det var mod Dynamo Kiev i Champions League. 

Catalanerne arbejder derfor på, at finde en løsning, som er bedste for både Fernandes og klubben. Nu skriver avisen Sport, at brasilianske Gremio eftersigende ønsker at leje midtbanespilleren. Hvor lang lejeaften er eller om der vil blive inkluderet en købsoption, melder historien ikke noget om. Det vil dog uden tvivl behage Barca, hvis man kunne komme af med Fernandes. 

Gremio og Barca har allerede handlet før, da den catalanske klub i sin tid købte Arthur Melo hos brasilianerne. Om Fernandes bliver den næste spiller, som de to klubber skal handle, vides endnu ikke. 

 

.:FORSIDE:.