fbpx
Annonce

Avis: Gavi overtager trøje nummer 6 fra Riqui Puig

Anders Lang Jensen - 04.08.22

© Getty Images
// Gavi // Riqui Puig

Barcas nuværende nummer 6 Riqui Puig meldes tæt på at forlade klubben til fordel for amerikanske LA Galaxy. Det åbner op for et nyt trøjeskifte i truppen, og midtbanejuvelen Gavi står til at blive Barcas nye nummer 6.

Barcas anden unge midtbanemand Pedri har allerede overtaget det ikoniske nummer 8 på Camp Nou og snart er der lagt op til endnu en rokade. 17-årige Gavi overtager nemlig trøje nummer 6, så midtbanespilleren kommer til at bære cheftræner Xavis tidligere nummer. Det skriver avisen Mundo Deportivo.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Det kræver dog at Riqui Puig forlader klubben og det tyder alt på han gør. Han indgår ikke i Xavis planer og fremtiden ligger sandsynligvis i MLS i USA hos La Galaxy.

Gavi bærer lige nu nummer 30, men alt er altså nu lagt op til, at den unge profil for alvor træder ind på den store scene ved at overtage det ikoniske trøjenummer 6 i Barca-historien. Gavi fylder 18 år på fredag, og hans nye kontraktforlængelse ventes at blive præsenteret inden længe.

Derfor tyder meget på, at Gavis trøjeskift bliver præsenteret i samme ombæring som kontraktforlængelsen i nærmeste fremtid. Når dåbsattesten siger 18 år, kan Gavi skriver under på en længerevarende førsteholdskontrakt, og den kommer til at løbe frem til 2027.

gavi2

 

.:FORSIDE:.