fbpx

Fermín López: 'Gavi er som en bror for mig'

Anders Lang Jensen - 16.11.23

// Gavi // Fermin Lopez

20-årige Fermín López har i denne sæson været omkring førsteholdet i Barca for første gang i karrieren, og midtbanemanden har været gennem et flot gennembrud. Den oplevelse er en drøm han deler med sin barndomsven Gavi.

I en længere snak med spanske RTVE har Fermín López forklaret om sit tætte forhold til Gavi, sit syn på rollen i Barca og drømmen om en udtagelse til det spanske A-landshold.

Gavi:
'Gavi er som en bror for mig. Jeg har boet med ham, siden jeg var 12 år gammel, og det er en drøm at dele det jeg oplever for tiden med ham. Jeg er meget taknemmelig overfor ham, fordi han har hjulpet mig rigtig meget', siger Fermín til RTVE.

Artiklen fortsætter under annoncen


Lamine Yamal:
'Jeg vil sige, at Yamal er som min søn, og jeg holder meget af ham. Det er ikke fordi jeg er en veteran, men jeg prøver at hjælpe og støtte ham. Han er en fantastisk spiller, og jeg er meget glad for alt det, han oplever i denne periode'.

Sin rolle på holdet:
'Jeg får flere og flere chancer, og jeg er meget taknemmelig overfor træneren og hele staben. Jeg skal bare fortsætte med at blive bedre og lære, men samtidig udnytte alle de chancer jeg får. Jeg har drømt om at være en del af dette hold, siden jeg var lille'.

'Det er rigtigt, at vi ikke har været på vores bedste niveau i de seneste kampe. Men holdet arbejder godt, og det handler om at fjerne fejlene og komme over den dårlige stime'.

Drømmen om A-landsholdet.
'At blive udtaget er noget, som jeg stræber efter. Der er mange gode spillere for Spanien, så jeg ved, at det er svært. Jeg er glad for at være på U21-landsholdet, og måske kan jeg en dag fuldføre min drøm om at spille for mit lands A-landshold', slutter Fermín López.

Allerede til den nuværende landsholdssamling var Fermín López en del af overvejelserne til det spanske A-landshold, men i stedet er Barca-talentet en del af U21-landsholdet, men det er uden tvivl et spørgsmål om tid, før Fermín får sin landsholdsdebut med den nuværende formkurve.

fermin25

.:FORSIDE:.