fbpx

Avis: Gavi har ingen intention om at forlade Barca

Peter Vyff - 18.02.24

// Gavi

Der dukkede forleden en del rygter om, at PSG skulle have udset sig Gavi som det helt store transfermål til sommer. Spanieren kender dog intet til den franske interesse, og han har tilsyneladende intet ønske om et skifte.

Kylian Mbappé forlader PSG til sommer, og franskmændene er derfor allerede begyndt at se på, hvordan holdet skal se ud til næste sæson. Hovedstadsklubben har angiveligt fokus på at forstærke den centrale midtbane, hvor Gavi skulle være den foretrukne tilføjelse til spillertruppen.

Artiklen fortsætter under annoncen


Interessen skyldes hovedsageligt præsident Nasser El-Khelaifi og cheftræneren Luis Enrique, der skulle være store beundrere af det 19-årige stortalent. Økonomien er samtidig heller ikke et problem for de franske mestre, der tidligere har været på rov hos Barca, hvor blandt andet Lionel Messi og Ousmane Dembélé er blevet hentet til Paris.

Catalanerne skal dog ikke være nervøse for at miste Gavi, der intet ønske har om at forlade Barca, hvor han har taget turen hele vejen fra La Masia op til førsteholdet. Det skriver avisen Sport, der også tilføjer, at spanierens repræsentanter intet kender til interessen fra den franske hovedstad.

Spanieren har istedet fokus på at komme hurtigt over den knæskade, der holder ham ude i resten af denne sæson. Gavi største ønske er derudover at være med til at hente trofæer til Barca, og være én af grundstenene i den kommende cheftræneres nye fodboldprojekt.

Stortalentet underskrev i 2022, på sin 18-års fødselsdag, en langvarig kontrakt med Barca indtil 2026, der også inkluderer en frikøbsklausul på 1 mia. euro. Og eftersom Gavi betragtes som urørlig, og på lige fod med nøglespillere som Ronald Araújo og Pedri, har sportsdirektør Deco angiveligt ikke tænkt sig at lytte på tilbud på midtbanekrigeren..:FORSIDE:.