fbpx
Annonce

Avis: Fire spillere har fået at vide at de skal væk

FCBARCELONA.DK - 21.05.22

// Xavi // Martin Braithwaite // Samuel Umtiti // Riqui Puig // Oscar Mingueza

Der resterer stadig en enkelt kamp på sæsonen, nemlig i morgen mod Villarreal, men Xavi er allerede godt i gang med planlægningen af næste sæsonen. Fire spillere har angiveligt allerede fået at vide, at de ikke indgår i planerne.

Xavi er ikke typen der pakker tingene ind og derfor har han allerede taget hul på at skabe plads i truppen til sommerens forstærkninger. Han har på en pæn og respektfuld fortalt fire af holdets spillere, at de godt kan begynde at finde sig en ny klub. Det fortæller avisen Mundo Deportivo.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Der skulle være tale om Riqui Puig, Samuel Umtiti, Martin Braithwaite og Oscar Mingueza. At det er netop disse fire er ingen stor overraskelse, for det er ikke meget spilletid de har fået efter ankomsten af Xavi som ny træner i efteråret.

Det er vigtigt for spillerne at vide hvor de står, så de i samråd med deres agenter kan overveje hvad fremtiden skal bringe. Alle fire spillere har kontrakt, så Barca kan ikke smide dem ud mod deres vilje, men med meldingen fra Xavi giver det næppe mening af stritte imod.

Især for Riqui Puig er det en svær pille at sluge, for den 22-årige La Masia-spiller har tålmodigt kæmpet for et gennembrud, men det er udeblevet. Derfor er nu tiden inde til at indse, at drømmen om en hovedrolle på Barcas midtbane er bristet.

.:FORSIDE:.