fbpx

Avis: Dele af Barcas ledelse vil fyre Ronald Koeman

FCBARCELONA.DK - 16.09.21

// Bayern München

Joan Laporta og resten af den sportslige ledelse skulle efter kampen mod Bayern München have holdt et krisemøde på grund af den sportslige nedtur. Nu meddeler avisen Sport, at flere bestyrelsesmedlemmer ønsker Ronald Koeman fyret.

Koeman er kommet i strid modvind efter en skuffende start på sæsonen. Det er især efter skuffende spil i den snævre hjemmesejr over Getafe, samt ikke mindst det klare nederlag til Bayern München, som har fået kritikken til at hagle ned over hollænderen.

Artiklen fortsætter under annoncen


Kritikken går især på Koemans manglende taktiske evner og hans passvivitet i de kampe, hvor tingene tydeligt ikke fungere. Det har de seneste dage fået mange tilhængere til at ytre deres utilfredshed.

Sent torsdag eftermiddag kan den catalanske avis Sport så afsløre, at det angiveligt ikke kun er tilhængerne, som er trætte af Koeman. Ifølge avisen kræver flere personer fra klubbens ledelse, at Ronald Koeman bliver fyret. Årsagen skulle være den skuffende præstation og det ydmygende billede, som holdet viste mod Bayern München.

Også den catalanske tv-station TV3 bakker historien op og meddeler, at det vil koste Barca 12 mio. euro at fyre Ronald Koeman. Her skulle en del af ledelsen ifølge TV3 være klar til at betale dette med det samme, mens andre vil give det nogle uger mere.

Ifølge flere medier skulle Joan Laporta dog på nuværnede tidspunkt ikke ønske at tage den ultimative beslutning og fyre Koeman. Barca-præsidenten skulle dog have aftale med resten af ledelsen, at man giver den hollandske træner de næste tre kampe til at bevise sit værd.

.:FORSIDE:.