Avis: Barca vil af med både Lenglet og Umtiti

Anders Lang Jensen - 13.10.21

// Samuel Umtiti // Clement Lenglet

Sommerens transfervindue bød på udskiftning i truppen, og arbejdet skal fortsætte til januar. En række spillere skal væk fra det catalanske, og for de to franskmænd Clément Lenglet og Samuel Umtiti skal der findes en løsning.

Samuel Umtiti lignede hele vejen igennem en færdig mand på Camp Nou denne sommer, men manglende interesse, og en stor velvillighed til at kæmpe for sin plads, gjorde, at forsvarsspilleren blev i klubben. Situationen er dog ikke ændret og januars transfervindue skal byde på en løsning.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge den catalanske avis L'Esportiu de Catalunya arbejdes der ikke kun på at sende Umtiti af sted, men også landsmanden Clément Lenglet. Den tidligere Sevilla-spiller har efter sin stærke start i klubben haft det svært, og Ronald Koeman ser andre veje, når spilletiden i det centrale forsvar skal uddeles.

De to spillere sidder dog på dyre kontrakter, hvor specielt Clément Lenglets kontraktlængde kan give udfordringer. Lenglets kontrakt løber nemlig helt frem til 2026, mens Umtits aftale udløber i 2023.

.:FORSIDE:.