fbpx
Annonce

Avis: Barca henter måske Eric García på målstregen

FCBARCELONA.DK - 29.01.21

© Getty Images
// Eric Garcia

Søndag ved midnat lukker spillermarkedet for denne omgang og intet tyder på at Barca forstærker sig. Nu er der dog forlydender om, at man alligevel overvejer at hente Eric García på anbefaling fra sportschef Ramon Planes.

Der er måske en overraskelse på vej, for det kan pludselig ikke udelukkes, at Barca alligevel henter Eric García i Manchester City her i januar, noget som klubbens midlertidige ledelse kategorisk har afvist af økonomiske årsager.

Så sent som i dag aflyste Carles Tusquets, der midlertidigt står i spidsen for Barca, et møde med præsidentkandidaterne Joan Laporta, Toni Freixa og Victor Font. Her skulle man igen have drøftet et muligt køb af Eric García, men Tusquets fandt det formålsløst.

Nu har sportschef Roman Planes imidlertid afleveret en rapport til Tusquets der anbefaler et køb af Eric García, der angiveligt kan hentes i Manchester City for et meget favorabelt beløb. Planes konkluderer, at der er tale om en meget sjælden mulighed for at sikre sig en spiller af denne kaliber og med det potentiale som Garciá besidder. Det skriver avisen El Mundo Deportivo.

Spørgsmålet er så om rapporten kan få Tusquets til at overveje sagen endnu en gang, så Ronald Koeman kan få sit ønske opfyldt om at forstærke forsvaret med Eric Garciá, der har en fortid i klubbens akademi La Masia.

.:FORSIDE:.