fbpx
Annonce

Avis: Anførergruppen afviser endnu en lønnedgang

Anders Lang Jensen - 06.06.22

Barca-ledelsen har af flere omgange forhandlet med en række spillere om en lønnedgang i deres kontrakt, og to gange har anførergruppen med Busquets, Alba og Piqué accepteret en nedgang. Mere vil de dog ikke gå med til.

I begyndelsen af corona-pandemien accepterede blandt andre Sergio Busquets, Jordi Alba og Gerard Piqué en lønnedgang. Det samme gjorde de sidste sommer, og de seneste meldinger omkring Barca er, at ledelsen igen overvejer at forhandle en lønnedgang med anførergruppen.

Artiklen fortsætter under annoncen


Barca-ledelsen mærker lige presset på den økonomiske front, når klubbens ønske frem mod transfervinduets åbning er at forstærke truppen. Økonomisk er der dog problemer, men flere lønnedgange hos anførergruppen skal ledelsen ikke forvente.

Ifølge avisen Sport ønsker Sergio Busquets, Jordi Alba og Gerard Piqué nemlig at klubben i stedet arbejder med andre løsninger for at forbedre økonomien. Derudover ønsker anførerne, at ledelsen spørger andre spillere, som endnu ikke er gået ned i løn, da de allerede har accepteret to lønnedgange.

Dermed kan noget tyde på, at ledelsen vil starte forhandlinger med andre spillere i truppen, som ikke er gået ned i løn endnu. Men først og fremmest er sommerens transfervindue en mulighed for at sende flere spillere væk og dermed spare på lønbudgettet – en opgave der dog bliver alt andet end nem.

.:FORSIDE:.