fbpx
Annonce

Avis: Aftale om mere salg af TV-rettigheder på plads

Anders Lang Jensen - 06.07.22

// Økonomi

I slutningen af juni måned bekræftede Barca, at man har indgået en aftale med investeringsfonden Sixth Street om salg af 10 procent af tv-rettighederne til La Liga. Nu sælger klubben angiveligt flere procenter til investeringsfonden.

De allerede aftalte 10 procent sender 207,5 mio. euro i regnskabet for sæsonen 2021/22. Mere er dog snart på vej, da klubben forhøjer salget til Sixth Street. Barca-ledelsens målsætning har hele tiden været at sælge 25 procent af tv-rettighederne, og det bliver snart en realitet.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge avisen Mundo Deportivo er Barca og investeringsfonden Sixth Street langt i dialogen om at udvide aftalen. Dermed vil klubben sælge de resterende 15 procent af rettighederne for at opnå de ønskede 25 procent. De sidste 15 procent ventes at pumpe yderligere 400 millioner euro ind i klubkassen.

Barca håber på at accelerere processen for at kunne sikre det vigtige økonomiske rygstød allerede inden klubbens træningstur til USA den 16. juli. På den måde vil klubben kunne bringe de ønskede profiler ind, så de kan tage del i klubbens pre-season.



.:FORSIDE:.