fbpx
Annonce

Araujo: 'Vi går efter at vinde 'el doblete'

FCBARCELONA.DK - 26.03.21

// Ronald Araujo


Ronald Araujo har mødt catalanske TV3 til en snak. Her taler forsvarsspilleren om muligheden for at vinde trofæer, tilliden til Ronald Koeman og håbet om at Messi bliver i klubben. Læs her hvad han siger.

'Vi går efter at vinde 'el doblete' (liga og pokal, red.) og vi vil kæmpe til det sidste. Det er fantastisk at man nu taler om 'el doblete', for det er kun et par måneder siden at det syntes meget langt væk. Vi har fundet en god dynamik og det ville være en kæmpe glæde at vinde trofæer med denne trøje' udtaler Araujo.

'Det er rigtig godt, at ledelsen har tillid til Koeman, for han har vist at han er en rigtig god træner. Han hjælper os unge spillere ret meget. Han har det godt med spillerne og det er meget vigtigt. Jeg er meget tilfreds' siger han om sin træner.

Også Messis fremtid kommenteres. 'Jeg håber han bliver her hos os i næste sæson og mange flere. Leo har det fint og jeg ser ham glad. Han arbejder hårdt og træner som en gal. Det er godt, for han er vores anfører og et forbillede. Det smitter af på os alle sammen og først og fremmest på de unge. Det er godt at han er så tændt, for det påvirker hele holdet' fortsætter Araujo.

Nogle sammenligner Araujo med legenden Carles Puyol og det får også en kommentar. 'Det er fantastisk, men jeg er samtidig meget bevidst om, at jeg skal skabe min egen karriere. Jeg kan lide at tale meget på banen, for det er en måde at holde sig koncentreret på og hjælpe til med, at holdkammeraterne også er det' afslutter han.

.:FORSIDE:.