Araujo: 'Vi begår fejl som vi ikke må begå'

FCBARCELONA.DK - 23.01.21

© Getty Images

Ronald Araujo har gjort det solidt i denne sæson, hvor det er blevet til masser af spilletid i fraværet af den skadede Gerard Piqué. Han selv glæder sig over udviklingen, men han erkender også, at holdet begår for mange fejl.

'Jeg arbejder for at få muligheder og jeg er glad for, at jeg udnytter dem. Det giver mig selvtillid at få spilletid og det er dejligt at kunne hjælpe holdet. En spiller er altid glad når han spiller' indleder Araujo i en snak med Barca TV.

'Tingene lykkes fint for mig, men jeg skal fortsætte mit arbejde, for der er stadig meget jeg kan lære og erfaring jeg kan få. Vi har en god trup og alle har hjulpet mig, siden jeg kom hertil' fortsætter han.

Han er dog udemærket klar over, at holdets defensiv ikke har levet op til alle forventninger. 'Vi begår nogle fejl som vi ikke må begå. Det er noget vi forsvarsspillere snakker ret meget med vores træner om. Vi arbejder for at resultaterne skal komme og vi kæmper stadig med om ligaen' siger han.

Til sidst får pokalsejren over Cornellá også en kommentar. 'Jeg er glad for at vi kom videre til næste runde, efter at have mødt en svær modstander og på grund af banen. Jeg havde spillet der før og vidste, at det var en svær bane. Vi kunne have lukket kampen før, men målet var at vinde'.

Araujo har spillet 15 kampe denne sæson, hvor han er startet inde i 13 af dem. Her har han holdt et højt niveau, med stor sikkerhed i pasningerne og det defensive spil. Kun en enkelt stor fejl har han begået og den kostede en scoring mod Eibar i den sidste kamp i 2020. Det ødelægger dog ikke billedet af en flot sæson indtil nu for Araujo.

.:FORSIDE:.