fbpx
Annonce

Araújo udgik med skade i pausen mod Levante

Rune Stentoft Arlbjørn - 12.05.21

© Getty Images
// Levante // Ronald Araujo

Tirsdag aften var Ronald Araujo tilbage i den catalanske forsvar i udekampen mod Levante. Her blev det dog kun til 45 minutter for forsvarsspilleren, som måtte udgå med en skade i pausen.

Allerede i første halvleg efter omkring 16 minutters spil slog Ronald Araújo sig. Man så ham efterfølgende humpe rundt, mens Sergi Roberto blev sendt til intensiv opvarmning. Uruguayaneren spillede dog første halvleg færdig, men måtte udgå i pausen.

I stedet blev Sergi Roberto sendt på banen for den 22-årige Barca-spiller. Det er femte gang, at Araújo er blevet skadet i denne sæson. I efteråret var han ude med lårproblemer, som også var tilfældet i januar, mens han to gange i 2021 har været ude med ankelskader.

Det vides endnu hvad omfanget af Araújos skade er endnu, men i løbet af dagen i dag ventes han at blive undersøgt yderligere af lægerne, som nok efterfølgende kommer med en udmelding om ham. Barca har dog allerede bekræftet, at der blot er tale om en hårdt slag på anklen. Skaden er skidt nyt for Koeman, der har brug for alle sine spillere i kampen om mesterskabet.

I denne sæson har Araújo været en fin tilføjelse til førsteholdstruppen. Det er tydeligt, at han har store kvaliteter i både defensiven med sin fart og i offensiven med sin farlighed i luftspillet, men han har altså misset flere kampe med forskellige skader.

.:FORSIDE:.