fbpx
Annonce

Araújo: 'Tidligere havde vi tabt en kamp som denne'

Simon Arun Vrábel - 05.10.23

// Champions League // Ronald Araujo

Ronald Araújo var én af de spillere, som gjorde sig positivt bemærket i onsdagens vigtige udekamp mod FC Porto. Forsvarsspilleren levererede flere vigtige aktioner i kampen, som uruguayeren erkendte, at man tidligere ville have tabt.

Barca vandt som bekendt med 0-1 over FC Porto onsdag aften, hvilket betyder, at catalanerne nu er alene i spidsen i deres Champions League-gruppe. De tre point kunne i høj grad tilskrives forsvaret og Ter Stegen, som havde en travl aften i Portugal.

Et af lyspunkterne i kampen var det centrale forsvar, hvor Jules Koundé sammen med Ronald Araújo leverede den ene pragtpræstation efter den anden, og efter kampen erkendte Araújo da også, at det var kampe som disse, at holdet i de seneste sæsoner plejede at tabe, men at truppens øget kvalitet gjorde en mærkbar forskel.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Vi kommer fra to sæsoner i Champions League, hvor vi ikke har været gode, så vi hæfter os ved aftenens gode præstation og det faktum, at vi nu er øverst i vores gruppe', indledte Araújo sine udtalelser fra mixed-zone.

'Tidligere ville vi have tabt kampe som denne eller som minimum spillet uafgjort. Forskellen er, at vi i dag har spillere med enorm kvalitet mod et hold, som har prøvet at vinde europæiske kampe og turneringer. Vi er ved at have en rigtig god trup' forsatte Araújo inden han fremhævede forsvarets indsats med et særligt fokus på lejesvenden João Cancelo, som også spillede en flot kamp.

'Cancelo er en født kantspiller, som giver os enormt meget. Man kan ikke sammenligne en spiller som ham med andre, og rent defensivt spillede vi generelt en flot kamp, som var på niveau med det vi præsterede sidste år. Det er defensivt spil som dette, som giver os sejre' afsluttede den 24-årig centerback.

Barca ligger nu øverst i gruppe H med seks point efter to kampe. Den næste Champions League-kamp spilles den 25. oktober, når Barca tager imod Shakhtar Donetsk.

.:FORSIDE:.