fbpx

Araujo: 'Svært mod Bayern, men ikke umuligt'

FCBARCELONA.DK - 24.11.21

// Ronald Araujo // Benfica

instabar


Ronald Araujo spillede en rigtig flot kamp mod Benfica, men det havde han svært ved at glæde sig over efter opgøret. Han roste holdets indstilling og afviste ikke, at Barca kan overraske i den sidste kamp mod Bayern München.

'Vi manglede kun at score, for vi spillede en flot kamp. Indstillingen var rigtig god, hvor vi fik stoppet deres kontraangreb. Vi fik ikke scoret det mål der ville være afgørende for at vi kom videre, men jeg er meget tilfreds med holdets indstillng' kom det fra ham umiddelbart efter kampen.

Artiklen fortsætter under billedet
ps5 art


Her er hvad Araujo ellers sagde:

Benficas defensiv:
'De lukkede meget af og blokerede for vores skud. Vi forsøgte at spille på kanterne, men de stod godt på banen. Det var deres fortjeneste, at bolden ikke kom ind, men vi må videre'.

Barcas spil:
'Vi gjorde hvad vores træner havde bedt os om og vi spillede en god kamp. Vi pressede højt vel vidende, at de har meget hurtige angribere'.

Dembélés præstation:
'Han er en rigtig god spiller. Vi kender til hans kvaliteter. Han skaber meget og er stærk én mod én. Det er kantspillere som ham og Ansu som vi har brug for'.

Muligheder i Champions League:
'Vi står tilbage med en ærgrelig følelse, for vi ville afgøre gruppespillet på hjemmebane. Nu skal vi møde Bayern og det bliver svært, men det er ikke umuligt'.

Araujos udskiftning:
'Jeg har det fint. Det var kun krampe på grund af træthed. Det er to måneder siden jeg sidst spillede 90 minutter'.

.:FORSIDE:.