fbpx
Annonce

Araujo rørt til tårer ved sin forlængelse i dag

FCBARCELONA.DK - 29.04.22

// Ronald Araujo

Ronald Araujo fik en behandling der er de helt store stjerner værdig, da Barca i dag markerede hans kontraktforlængelse med et arrangement på Camp Nou. Her var det en tydeligt rørt Araujo der skrev under på den nye aftale.

Araujo var ulasteligt klædt til begivheden på Camp Nou, hvor hans nye kontrakt skulle underskrives sammen med præsident Joan Laporta. På et tidspunkt fik Araujo mikrofonen og kunne fortælle om sine følelser.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


'Det er en enorm lykke at være i verdens største klub. En helt vild lykke. Det vildt at være her. Jeg vil gerne takke mine forældre og min kone. Vi har været gennem meget og mine forældre har ofret meget' indledte han, mens han kæmpede for at holde tårerne tilbage.

'Jeg er klubben meget taknemmelig for den modtagelse jeg har fået. Holdet spiller på en anderledes måde, men jeg fik hjælp og nu underskriver jeg en forlængelse med verdens bedste klub. Det er en kæmpe tilfredsstillelse at opnå dette' fortsatte han.

Der har været forhandlet et stykke tid, men Araujo forsikrede, at det ikke var fordi han var i tvivl. 'Jeg har aldrig været i tvivl om, at dette er det rigtige sted for mig. Der var andre væsentlige tilbud, men vi nåede hurtigt en aftale. Xavi har været vigtig og jeg har også talt med nogle holdkammerater. Det har hele tiden været tanken at blive' sagde Araujo videre.

Trods de aktuelle resultatmæssige problemer, ser Araujo optimistisk på fremtiden. 'Vi har så meget talent, men vi er i en forandringsfase og det lykkes ikke at vinde titler, men næste sæson bliver anderledes. Her kommer vi til at løfte trofæer' kom det fra ham.

Præsident Laporta kom også med et par ord. 'Vi har med en person at gøre, der med det samme bidrager. Det styrker os på mellem og lang sigt. Det er en spiller med et stort talent der viser karakter, engagement og vinderinstinkt' kom det fra ham.

.:FORSIDE:.