fbpx

74.418 tilskuere gav holdet en fantastisk opbakning

FCBARCELONA.DK - 21.11.21

// Camp Nou // Espanyol

instabar


Det er ikke til at tage fejl af, at de catalanske Barca-tilhængere har fået en fornyet tro på tingene i Barcelona. 74.418 tilskuere var mødt op på Camp Nou til kampen mod Espanyol for at støtte holdet.

Allerede i timerne inden lørdagens lokalderby mod Espanyol var der en helt anderledes fantastisk og euforisk stemning på gaderne omkring Camp Nou, hvor tusindevis af tilhængere var mødt op. De modtog spillerbussen med romerlys, fyrværkeri og slagsange i en helt utrolig kulisse, som ikke var set længe.

Artiklen fortsætter under billedet
ps5 art


Og til kampen var det da også et godt fyldt Camp Nou, som sørgede for en fantastisk opbakning til Xavi og spillerne. 74.418 tilhængere havde fundet vej til deres sæde på stadion og det er det næstbedste tilskuertal på Camp Nou i denne sæson. Kun El Clásico overgår rent tilskuermæssigt med sine 86.422 tilskuere.

Allerede efter seks minutter viste hele Camp Nou deres ubetingede støtte til Xavi, da de sang catalanerens navn. Den tidligere midtbanegeneral spillede som bekendt i trøje nummer 6.

Det store fremmøde på Camp Nou og den fantastiske opbakning er et godt tegn for det catalanske mandskab, som har brug for den samme stærke opbakning gennem hele kampen for at genopbygge og genoprette holdet i denne sæson.

.:FORSIDE:.