Både Messi og Suárez scorede i dramatisk 2-2 kamp

FCBARCELONA.DK - 19.11.19

// Lionel Messi // Suárez

Både Leo Messi og Luis Suárez spillede hovedroller da Argentina og Uruguay spillede 2-2 i en venskabskamp i Israel, hvor de begge både scorede og lagde et oplæg. Messi stod for 2-2 udligningen i overtiden.

Det blev jævnbyrdigt og spændende da de to venner, Messi og Suárez, stod overfor hinanden i landskampen i Tel Aviv. Det var Uruguay der først var tæt på, da Suárez midt i første halvleg havde et forsøg der gik lige forbi.

I det 34. minut kom kampens første scoring og den var til Uruguay. Her havde Suárez næstsidste fod på bolden, da Cavani bragte sit hold foran med 1-0, der også var stillingen ved pausen.

Jævnbyrdigheden fortsatte i anden halvleg, men efter en time lykkedes det for Argentina at få udlignet. Det var Messi der sendte et frispark ind i feltet, hvor Agüero sendte bolden i mål med hovedet. Blot et par minutter efter var Messi tæt på med et skud der strøg tæt forbi mål.

Den argentinske glæde varede dog kort, for i det 69. minut sendte Suárez et direkte frispark i nettet til en 2-1 føring til Uruguay. I de efterfølgende minutter var først Agüero og Dybala tæt på, men herefter fik Uruguay lukket af.

Tiden gik og det lignede et argentinsk nederlag, men i dommerens tillægstid blev der dømt straffespark for hånd på bolden i Uruguays felt. Det tog Messi sig stensikkert af til en 2-2 udligning, der også blev kampens resultat.

Dermed har de to gode venner masser at snakke om, når de vender tilbage til Barcelona.