Video: En grædende Suárez sagde farvel til Barca

FCBARCELONA.DK - 24.09.20

© FC Barcelona

Det var en tydeligt berørt Luis Suárez, som torsdag holdt pressemøde for at sige farvel til Barca. Uruguayaneren takkede klubben og kunne ikke holde tårerne tilbage.

'Jeg vil gerne takke klubben for at have troet på mig i en tid, hvor jeg begik en stor fejl. Jeg vil også gerne takke tilhængerne, der har givet mig en masse kærlighed. Jeg vil ikke glemme det. Jeg vil også gerne takke hele staben for deres hårde arbejde hver dag. Jeg vil altid være culé, uanset hvor jeg tager hen' sagde Suárez.

'Jeg er meget stolt af alt, hvad jeg har opnået i Barca. Mine børn har set mig score mål, vinde trofæer og spille sammen med ekstraordinære spillere, og frem for alt sammen med den bedste spiller i verden'.

'Jeg har oplevet mange store øjeblikke, som jeg vil huske for altid. Den første ligatitel, Champions League, og det at spille med fantastiske spillere. Det har været utroligt. Jeg har haft seks spektakulære og vidunderlige år med gode holdkammerater og folk omkring klubben, som jeg vil huske for altid'.

Se en grædende Suárez sige farvel herunder.

644x70

.:FORSIDE:.