fbpx
Annonce

Xavis opsang i pausen mod Girona havde ingen effekt

Simon Arun Vrábel - 13.12.23

 


Da der blev fløjtet til halvleg i den vitale hjemmekamp mod Girona, var Barca bagud med 1-2, og spillet på banen flød slet ikke. Det fik Xavi til at tale med ekstra store bogstaver i pausen, men uden effekt.

Xavi var på ingen måde glad for den indsats, han så spillerne lægge for dagen i den første halvleg af kampen mod Girona. Det fik angiveligt den catalanske cheftræner til at bruge en anden taktik end den han ellers bruger i pausen imellem kampene, men alligevel endte holdet med at tabe kampen 2-4.

Artiklen fortsætter under annoncen


Normalt bruger Xavi halvlegene til at tale med spillerne om taktik, strategi og eventuelle ændringer på holdet, men i kampen mod Girona valgte den catalanske cheftræner i stedet at appellere til spillernes ære og det psykologiske aspekt i, at Girona-spillerne ikke var bedre end Barca. Samtidig prøvede Xavi at understrege, at ligaen meget snart kan være tabt, hvis man ikke vandt over Girona. Det fortæller avisen Mundo Deportivo.

Avisen beretter yderligere, at Xavi ikke valgte at benytte taktiktavlen som han ellers altid benytter sig af, i sin pauseopsang, hvor cheftræneren angiveligt var helt oppe i det røde felt. Xavi mente, at spillernes tørst efter en sejr var langt lavere end Girona-spillernes, og at en-for-en på holdkortet var Barca et bedre hold, og at det skulle de vise. Spillerne startede da også anden halvleg langt bedre end den første, men alligevel endte kampbillede med at blive det samme i takt med, at stadionuret tikkende.

Barca tabte både den første og den anden halvleg med 1-2, og således blev det samlede resultat altså 2-4, hvilket endnu engang har skabt krisestemning i den catalanske storklub, som håber at genvinde ligatitlen i år.



// Xavi // Girona
.:FORSIDE:.