fbpx

Xavi: 'Girona var mere effektive end os'

FCBARCELONA.DK - 11.12.23

 


Xavi hang noget med hovedet, da han mødte pressen efter 2-4 nederlaget mod Girona søndag aften. Han mente at opgøret kunne være gået begge veje og at Girona vandt fordi de var mere effektive foran mål.

'Det er hårdt slag, men sådan er vores virkelighed. Vi ser et Barca-hold under opbygning og så sker der sådan noget. Nogle gange må du tage et skridt tilbage, for at tage to frem. I dag kunne det være gået begge veje og vi spillede ingen dårlig kamp. Det samme skete for os i marts sidste år, men vi vandt to titler' indledte han.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


'I dag var det en meget jævnbyrdig kamp og havde Barca vundet, ville man også sige at det var fortjent. Jeg tror vi afsluttede 31 gange, men vores fejl i forsvaret blev dyre. Det er detaljer' fortsatte han.

'Vi havde fortjent mere, men sådan er fodbold. Når du ikke er solid nok i forsvaret, kan du modtage et hårdt slag. Vi spillede ikke dårlig fodbold, men vi var ikke solide nok og det koster dette store nederlag, som det er svært at håndtere, men vi må videre. Vi er syv point efter Girona og fem efter Madrid, men vi kæmper videre' kom det fra Xavi.

'Girona skal have ros for de som de leverer. De er syv point foran os og det er meget fortjent. De har et godt hold, der har gode muligheder' sagde han videre.

Her er hvad Xavi også kommenterede:

Indtrykket af Girona:
'Det er det bedste hold jeg har set indtil nu. Vi begik fejl og vi skal forbedre os. Forleden holdt vi målet rent mod Atlético og i dag lukker vi fire ind. I dag var Girona mere effektive end os. Sådan er fodbold'.

Tvivler klubben på Xavis projekt?
'Det tror jeg ikke. Det vil være forskellige meninger, men jeg har talt med præsidenten og hvis du analyserer kampen, kunne der være sket andre ting. Vi har et Barca under opbygning'.

Robert Lewandowskis kamp:
'Generel manglede vi at være solide i defensiven og også i vores effektivitet. Robert kunne have scoret det tredje mål, men vi manglede effektivitet'.// Xavi // Girona
.:FORSIDE:.