fbpx

Xavi vil have midtbanespillerne til at score mere

Rune Stentoft Arlbjørn - 26.11.21

// Sergio Busquets // Sergi Roberto // Xavi // Frenkie de Jong // Pedri // Nico González // Gavi // Riqui Puig

instabar


Xavi er ikke kun kommet tilbage til Barca for at genrejse klubben. Han er også vendt tilbage for at forbedre spillet markant. Et af punkterne på Xavis lange liste er, at midtbanespillerne skal bidrage mere til målscoringen.

Kun 3 mål ud af de 22 scoringer catalanerne har sendt i mål i denne sæson er kommet fra midtbanen. Det er alt for lidt hvis det står til Xavi. Den catalanske avis Sport skriver i den forbindelse, at klublegenden vil have midbanespillerne til at score flere mål.

Artiklen fortsætter under billedet
ps5 art


Ifølge avisen mener Xavi, at ansvaret for at score mål ikke kun hviler på angriberne. Xavi mener, at det er alle spillernes ansvar at sørge for, at der bliver scoret mål. Derfor har Xavi sat ekstra fokus på at forbedre målscoringen fra midtbanespillerne.

Af de syv midtbanespillere, der er i klubben, er de tre mål fordelt med to fra Sergi Roberto og et fra Sergio Busquets. Hverken Gavi, Nico, Pedri, Riqui Puig eller Frenkie Jong har fundet vej til netmaskerne. Her springer De Jong især i øjnene, der markerede sig med syv mål og syv assist i sidste sæson.

Ifølge avisen mener Xavi, at spillerne tænker for meget, når de kommer frem til modstandernes felt. Xavi vil have, at spillerne tænker mindre over tingerne, og i stedet skyder på mål.

Midtbanespillerne får den næste chance for at score mål lørdag aften, når Barca møder Villarreal på udebane i den spanske liga.

.:FORSIDE:.